FitBlog

Welkom om de fitblog van FitBody! Op deze pagina worden regelmatig interessante weetjes en know-hows geplaatst om jullie te helpen met je gezonde leefstijl. Deze artikelen zijn niet langdradig, maar kort en krachtig. Mocht je vragen hebben over bestaande blogs, of wil je meer duidelijkheid over een voeding of sport gerelateerd onderwerp. Laat dan even een berichtje achter met jouw vraag! Samen gaan we voor een fitter en gezonder Nederland!


Vullen of voeden?

Ben jij bewust van wat je eet? Na het lezen van dit korte artikel denk je meer na over wat je eet.

Proteine snacks?!

De online supplementen aanbieders maken misbruik van de onwetendheid van veel mensen. Jij weet wel beter na het lezen van dit artikel.

Hongergevoel

Wat denk jij? Hoort een hongergevoel bij een afvalproces? Lees snel dit artikel om erachter te komen hoe je kunt afvallen zonder hongergevoel.


@lisenlien

Lisanne en Eline zijn twee spontane studenten uit Groningen die op de FitBody website en op hun instagram profiel @lisenlien gezonde receptjes en leuke blogs delen. Klik HIER voor de fitblog van Lisanne en Eline.

@peanutbuttergymtime

In dit gedeelte van de FitBody website deelt Shaima van de instagram pagina @peanutbuttergymtime leuke blogs met jullie! Klik HIER voor de fitblog van Sharma

@ellecarels

Powerwoman Elle van de instagram pagina @ellecarels deelt haar kijk op sport en voeding met jullie. Klik HIER voor de fitblog van Elle