Jordy van Manen

Jordy van Manen

Ik ben Jordy van Manen, 30 jaar en heb een passie voor sport en voeding en het begeleiden van mensen hierin. Deze passie begon in 2008. Tijdens mijn vijf jarige functie als beroepsmilitair was ik al continu bezig met de fysiologische effecten van sport. Ik besloot mijn baan op te zeggen en terug te gaan naar de schoolbanken. Ik schreef me in bij de Academie Lichamelijke Opvoeding op de HAN om een sportleraar te worden. Na een jaar solliciteerde ik bij een sportschool als Grit Strength instructeur. Na een jaar kwamen er steeds meer groepslessen bij. Ik specialiseerde me in Core Training, Tabata training, BBB en Bootcamp. In mijn opleiding koos ik het kennisteam 'Sport Exercise and Nutrition'. Hier verdiepte ik me nog verder in fysiologie, anatomie, trainingsleer en voedingsleer. Ondertussen groeide mijn interesse voor het begeleiden van mensen en waagde ik de stap om mensen te personal trainen op een laag pitje. Ik offerde mijn zomervakanties op om mensen 8 weken lang, 5 dagen per week te begeleiden. Van meiden van 18 tot mannen van 45. Van gewichttoename tot gewichtafname. Stuk voor stuk met prachtige resultaten. Op dat moment wist ik het: ik word personal trainer! Ik kies voor een low budget concept waarbij betalen in termijnen mogelijk is, omdat ik van mening ben dat iedereen recht heeft op betaalbare begeleiding. Op deze manier probeer ik mijn steentje bij te dragen aan een gezonder en fitter Nederland. 

 

Welke diploma's en certificaten heb ik behaald?

  • HBO Diploma docent bewegingsonderwijs 1e graads met een verdieping in het begeleiden van mensen op het gebied van sport en voeding
  • HBO Minor lifestyle coaching
  • Les Mills Grit series instructor
  • Bootcamp instructor 
  • Fit!Vak B (Internationaal erkend personal trainer)
  • Fit!Vak 4+ (Specialisatie in het begeleiden van mensen met overgewicht en obesitas)

 

Dutch Fitness Awards 2017

In 2017 ben ik met FitBody Coaching 1e geworden van Veenendaal in de categorie 'personal trainer'. Daarbij is FitBody tevens met een 6e plek in de top 10 van de provincie Utrecht beland, met een gemiddelde stemmingswaardering van 9,5. Een prijs waar ik als personal trainer hard voor heb gewerkt en trots op ben. 

 

Dutch Fitness Awards 2018

Vol trots mag FitBody Coaching zich de beste personal trainer van de provincie Utrecht noemen! Met 135 stemmen en een gemiddeld waarderingscijfer van 9,69 is de eerste plaats behaald. Het jaar 2017 is overtroffen!

 

Ook is FitBody sinds eind 2017 erkend leerbedrijf. Dit wil zeggen dat de FitBody CrossGym en ik als persoon zijn gekeurd door een extern bedrijf. Door deze goedkeuring ben ik bevoegd om sport en beweeg stagiaires te begeleiden.

 

Voor vragen over mij of mijn diensten kun je ten alle tijden een e-mail sturen naar: info@fitbody-coaching.nl