Recensies

Onze doelstelling

Tijdens een intake-gesprek vragen we altijd: "Wat zijn jouw verwachtingen naar FitBody toe?"

 

Deze verwachtingen zien wij als doelstelling tijdens het personal training of lifestyle traject. Mede hierdoor voelen onze klanten zich gehoord en geholpen. 

 Geja, 50 jaar

Jordy is een ervaren en gedreven PT'er. Door zijn rustige, heldere, duidelijke uitleg en coaching krijg je vertrouwen en energie, en weet je ook hoe je na het traject zelf verder kunt blijven werken aan je fitheid en gezondheid.

Claudia, 22 jaar

De periode van 10 weken zitten er voor mij op. Ik heb samen met Jordy het doel gesteld om 5 kilo af te vallen. Ik was bang dit niet te halen, of met hakken over de sloot. FitBody heeft een groot aandeel gehad in mijn traject, waardoor ik nu 6,5 kilo lichter ben en me stukken fitter en sterker voel.

 

Ik heb geen moment spijt gehad van de keuze. Jordy is op de juiste manier betrokken. Niet te veel, niet te weinig. Gezellige gesprekken maar wel hard werken. Hij weet je op de juiste manier naar een gezonde leefstijl te coachen.

Rianne, 29 jaar

Na lang wikken en wegen toch maar een afspraak gemaakt bij Jordy... en met resultaat! Ik wilde graag mijn vetpercentage verlagen en in spiermassa aankomen. Ik heb Jordy leren kennen als een zeer deskundig, professioneel en motiverend persoon. Er wordt hard gewerkt maar ook gelachen. Mijn personal trainingen zitten erop. Ik heb heel veel geleerd waardoor ik nu zelfstandig verder kan. Mijn ervaring met Jordy is echt top. Ik kan hem iedereen aanraden.


Brenda, 26 jaar

Ik heb de '60 Day Challenge' bij FitBody gedaan. Dit is echt een aanrader. Ik ben in 60 dagen tijd 10 kilo afgevallen. Je leert om inzicht te krijgen in wat je eet en hoe je moet trainen. Ik kon al mijn dagelijkse activiteiten doen zonder hongergevoel. De resultaten motiveren je om ermee door te gaan.

Heleen, 47 jaar

Vier maanden geleden ben ik bij Jordy begonnen met PT. Ik had last van een schouderblessure en merkte dat ik kracht begon te verliezen en hierdoor niet goed wist wat ik kon en mocht. Jordy heeft mij geholpen met krachttraining, voeding, geloven in wat je doet en hoe je het goed doet. Hij heeft me gemotiveerd en gestimuleerd op mijn doelen te behalen.

Dick, 39 jaar

Jordy is een zeer prettige Personal Trainer. Hij heeft kennis van voeding en verstand van trainen. Weet het op een overtuigende en gestructureerde manier over te brengen. De manier van trainen is aangenaam: uitdagend, maar wel zodanig dat het leuk blijft. Grote mate van stijlflexibiliteit: voelt aan waar de cliënt behoefte aan heeft, zonder concessies te doen aan de noodzakelijke uitdaging en correcties tijdens het trainen en met betrekking tot voeding. Heel veel geleerd en kan nu zelfstandig verder trainen!


Linda, 34 jaar

Na lang twijfelen heb ik toch besloten een traject aan te gaan met Jordy. Ik heb geen seconde spijt gehad van deze beslissing! Ik heb tijdens dit traject enorm veel geleerd over mijn voedingspatroon en tips en tricks van krachttraining. 

 

Ik heb nu een goede basis en heb geleerd wat voor mijn lichaam werkt. Door het hele traject heb ik meer rust gekregen en voelt het eten/trainen als iets dat bij me is gaan horen. Jordy, enorm bedankt voor je begeleiding! Mocht je twijfelen een traject aan te gaan; zeker doen! Daar ga je geen spijt van krijgen!

 

 

Rein, 51 jaar

Ik onderschrijf zijn filosofie: help mensen zichzelf helpen. Verder is Jordy gewoon een heel aardige, sociale gozer. Wat ik ook waardeer is dat hij niet de stoere jongen uithangt, maar zichzelf ook kwetsbaar op stelt. Dat is voor mij een teken van integriteit, hetgeen ik zeer waardeer. 

Tineke, 22 jaar

Ik voel me fit en onderneem weer dingen. Emotionele momenten hoeven niet meer weggestopt te worden met ongezonde voeding.

 

 

 

Lees het hele succesverhaal van Tineke hier


Kim, 29 jaar

Jordy, bedankt voor je humor, motiverende gesprekken en hulp. Ik vind de personal trainingen zeker een aanrader. Ook voor mensen die het plezier in sporten volledig zijn kwijtgeraakt. 

Esther, 29 jaar

Ik deed al langere tijd mee aan de bootcamps van FitBody, maar door rugklachten vond ik sporten ook altijd best eng. Wat gaat goed en wat niet? Ik heb gekozen om PT te gaan doen, om te proberen mijn rug sterker te maken en zo ook meer zekerheid te krijgen. Ik heb veel geleerd. Ik ben sterker geworden, heb meer vertrouwen en ook zeker meer doorzettingsvermogen. Jordy is een goede trainer die weet waar hij mee bezig is en me veel heeft geleerd tijdens zware maar zeker ook leuke trainingen.

Jack, 41 jaar

Ik ben Jordy zeer dankbaar dat hij mij bewust heeft gemaakt w.b. voeding en sport. Ik ben hierdoor bijna 12 centimeter omvang kwijtgeraakt. Ben je op zoek naar een personal trainer die geduld met je heeft, veel van voeding en sport af weet en ook nog eens supertof in de omgang is? Dan moet je zeker bij Jordy zijn. Nogmaals hartelijk bedankt dat je mij onder je hoede hebt genomen en hebt willen begeleiden. Je bent een topper!


Romy, 27 jaar

Ondanks mijn 'aparte' traject heb ik samen met Jordy het maximale eruit kunnen halen. Vallen en opstaan, maar dat was het meer dan waard! Jouw geduld en flexibiliteit kan ik alleen maar bewonderen. Ik wil je heeeeeeeel erg bedanken voor alles wat ik van jou heb mogen leren. Ik ga nu met plezier naar de sportschool.

 

 

Renate, 25 jaar

Na enkele lessen in de CrossGym werd het pijnlijk duidelijk dat ik geen kracht en energie had. Jordy wees mij meerdere malen op het feit dat ik te weinig at. Zijn lifestyle traject heeft mij superveel geholpen. Elke training is uitdagend, waardoor ik het plezier in sporten heb terug gevonden. Bedankt hiervoor!

 

Jorinde, 30 jaar

Ik ben met dit traject gestart omdat ik een stok achter de deur nodig had om weer voldoende te sporten en gezond te eten. Onder FitBody's begeleiding ben ik fitter en mentaal sterker geworden. Jordy weet waar hij het over heeft. Zowel op het gebied van techniek als op het gebied van voeding. Ik ben me ervan bewust geworden dat het cijfertje op de weegschaal niet het belangrijkste is. En dat is misschien nog wel het meest waardevolle van dit traject.

 

Pim, 31 jaar

Nadat ik mezelf uitgedaagd had om te gaan powerliften, stond ik voor de keuze: ga ik het alleen doen en mezelf blesseren, of ga ik samen met een professional een goede vorm leren en het verstandig aanpakken? Uiteraard heb ik mezelf eerst geblesseerd. Maar met de kundige, uitdagende en positieve begeleiding van Jordy heb ik mijn techniek flink verbeterd en PR na PR gebroken.

Annika, 29 jaar

In juni 2018 ben ik bij FitBody een personal training traject gestart. Ondanks dat ik een zittend beroep heb, ben ik na 9 maanden met 2x per week trainen 15,5kg lichter en ben ik 17 cm buikomvang kwijt. Ik heb Jordy ervaren als een gedreven en gezellige persoonlijkheid die mijn trainingsuurtjes een stuk dragelijker heeft gemaakt.

 

Kim, 40 jaar

Ik vond sporten niet leuk omdat ik niet dat vond wat mijn enthousiast maakte om door te gaan. En misschien nog wel belangrijker, ik vond de omgeving niet waar ik mij volledig op mijn gemak voelde. Ruim een jaar geleden kwam ik in contact met FitBody en ben ik begonnen met bootcampen. Ik vond het geweldig en begon al snel met CrossGym lessen. Om de beste versie van mezelf te worden ben ik ook begonnen met personal training. Jordy blijft altijd enorm positief en enthousiast. Hij zorgt echt dat je het beste uit jezelf haalt.

 

Corine, 29 jaar

Jordy haalt het beste in je naar boven. Hij weet de lat zo te leggen, dat je meer gaat doen dan dat je in eerste instantie van jezelf verwachtte. Hij stimuleert je op zo'n manier dat je net even iets harden wil lopen of net een kilootje meer kan en wil tillen! Daarnaast ben je bij voorbaat al een topper voor Jordy en dat laat hij je merken. Dank daarvoor.

 

 

Sjoerd, 21 jaar

Ik wilde d.m.v. dit personal training traject het plezier is sporten terug krijgen en wat kilo's kwijtraken. Dit is gelukt. Ik heb een goede basis meegekregen en weet nu dat ik meer moet eten om af te vallen. Bedankt.