Voedingscoaching middels Weekmeals

Een persoonlijk schema

De coach berekent jouw calorieën en macro-nutrienten en de app doet de rest. Alles afgestemd op jouw behoeften en jouw doelen.

Een boodschappenlijst

Kies je gerechten voor de week, plan vooruit en genereer met 1 druk op de knop je volledige boodschappenlijst. Stukken goedkoper dan dagelijks naar de supermarkt rennen. 

Het gezin eet lekker mee

 

 

 

 

 

Door de portie vermenigvuldiger eet het gezin lekker met je mee. Weeg jouw portie af en ga eindelijk voor die heerlijke resultaten zonder dat je je calorieën zelf hoeft te tellen.


Natuurlijk begrijpen we dat je erg benieuwd bent naar de app en haar functionaliteiten. Bekijk de volgende video's en raak volledig overtuigd

 

Wil jij aan de slag met Weekmeals? Laat het ons weten via het contactformulier. Om jou te overtuigen van het gemak van Weekmeals, bieden we Weekmeals + startup aan voor maar €9,95 voor de 1e maand. Vind jij net als wij Weekmeals geweldig en wil je hiermee door gaan? Dan betaal je maar €19,95 als FitBody lid of €24,95 als niet-lid per maand. Maandelijks opzegbaar. Afvallen (afhankelijk van je lichaamstype) tot wel 5 kg per maand.