Fitbody CrossGym

Wat is een CrossGym?

De Fitbody Crossgym in Veenendaal streeft naar een gezond en fit Nederland. De Crossgym, welke gevestigd is op Brouwersgracht 73, biedt de mogelijkheid om naast personal training en bootcamps, jouw fitheid naar een hoger niveau te tillen middels WOD’s (Workout Of the Day). 

 

Dit doen wij middels Small Group Trainingen (WOD’s) van een uur in de CrossGym. Met een groep van maximaal 6 personen zetten zij zichzelf een uur volledig in, om het uiterste uit zichzelf te halen. 

 

Een CrossGymles kenmerkt zich door het uitvoeren van functionele bewegingen, zoals: tillen, (op)trekken, duwen, springen, klimmen, etc. Maar ook gebruiken we Olympische gewichthef en Powerlift technieken om onszelf fitter te maken. Voor je het weet heb je een nieuw PR! 

 

 

Ik heb het nog nooit gedaan 

Nog geen ervaring met GrossGym? Geen probleem! Omdat onze GrossGym lessen uit maximaal 6 personen bestaat, kunnen deelnemers optimaal begeleid worden door een vakkundig en gediplomeerde personal trainer met meer persoonlijke aandacht. Dit vermindert de kans op blessures (zowel op korte als lange termijn) aanzienlijk. 

Bekijk hier het lesrooster! 

 


Is het iets voor mij?

You’ll never know if you never try! Kom gerust een keer langs voor een gratis proefles! Een waarschuwing: het werkt verslavend. Het zou zomaar eens kunnen dat je hier veel tijd gaat spenderen.  

  

Voor wie is de CrossGym niet?

Meer fan van reguliere sportschool apparaten? Of ben je een bodybuilder en vind jij spierballen belangrijker dan een fit en gezond lichaam? Dan is de CrossGym helaas niet jouw ding.

Lidmaatschap

Abonnementen

Jaarabonnement onbeperkt                                                                     €65,95
                                                                                                                        p/m

Jaarabonnement max. 2x p/w                                                                 €47,95

                                                                                                                       p/m

 

Strippenkaart

Wil je helemaal nergens aan vast zitten, dan is een losse les een optie. Een losse les kost €10,-. Ben je van plan om regelmatig mee te komen doen, maar geen maandelijkse kosten te hebben, dan is de strippenkaart meer wat jou.

 

5x WOD strippenkaart                                                                                       €49,95

(3 maanden geldig)